Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mota Olle i grind


Vi tar så gärna till oss
av sånt som passar in

Och motar allt det andra
utanför vår grind

Där kan det stå och snyfta
hulka och gå på

Men det vi söker
stänga ute

Hör vi nog ändå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-28 09:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man vill helst bara höra och läsa det som passar en åsikter.
Själv försöker jag också läsa andras åsikter men det går trögt, man får liksom tvinga sig.
Fint formulerat av dig
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP