Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker skriva något tungt och om det är en sångtext föredrar jag att sjunga den tyst och om du hör mig ser mig där ute någonstans så ska du veta att jag finns


För dig.

Det började redan under mina tonår och det är som att det inte går att bryta den här kedjan av män som

av människor

jag söker inte efter någon som kan ta över

efter föregående

jag menar

förstår ni

hur kommer jag ur det

och nu undrar polisen

vad ska jag säga

när började det

och med vem och hur

jag gömde mig

är rädd

redan under skoltiden

jag är ledsen

har gjort fel

kan inte döma

dig mer




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-29 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP