Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Att försöka tysta en åsikt

för att den är olik ens egen

kan leda till allt från

att skrämma till tystnad till

att väcka en rebell eller

att starta ett krig




Fri vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-08-02 14:52



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Tolerans är lätt i teorin - inte lika lätt i praktiken ! Men grundläggande i ett demokratiskt och fritt samhälle ! Samförstånd i ställer för konfrontation !
2020-08-05

  bibbi ahrnstedt
Fint, det är verkligen så sant
2020-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-08-04

  BenGust VIP
Eller kväsa ett helt folk genom censur och dylika metoder.
2020-08-02

  AndLou VIP
Så sant!
2020-08-02

  Sparvögat VIP
Så sant som det är sagt...
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)