Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enriktat

Allt är en rörelse

en förflyttning

en förändring

en försvinnande tillvaro

mot ett tillstånd

av varaktighet




Bunden vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 185 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-08-03 18:39



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Livets väg mot döden......
2020-08-08

  Solweig Jansson VIP
En text att fundera på !
2020-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Du har gjort det igen, skrivet en text som stimulerar tankeverksamheten!
2020-08-04

  BenGust VIP
Orden förflyttar sig över skärmen och blir varaktiga när de trycks i en bok.
Det finns inre och yttre rörelse.
Det upplevda inre och klocktidens yttre.


2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)