Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inre gärning

I varje handling

varje ord

vill jag vara den

som du är värd

att leva med




Bunden vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-08 15:58



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så underbart uttryckt.
2020-08-10

  BenGust VIP
Och en fin titel.
2020-08-08

  Sparvögat VIP
En fin hyllning till en älskad...
2020-08-08

    Max Poisé
Bör virkas in i varje bordsduk!
2020-08-08

  Gunnar Hilén VIP
För mig är det enkelt.....en enda stor hyllning till den älskade !
2020-08-08

    ej medlem längre
Ju mer jag tänker på dessa rader, desto mer kluven blir jag ...
2020-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)