Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Narcissistbeskrivning (2)


En elak (2)

Det är först nu jag förstår
Hur han nästlade sig in
Hur han fick mig att tro
på allt han sa
Han pratade konstant
Väckte mig och pratade mer
Lyssnade han på mig?
Nej




Fri vers (Fri form) av Stella Stol
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol