Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Narcissistbeskrivning (3)


En elak (3)

I början lyssnade han
Men bara för att veta
Hur han kunde få mig ner på knä
Använda allt jag sa
Och vända det
Så jag trodde jag var fel




Fri vers (Fri form) av Stella Stol
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol