Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Narcissistbeskrivning (4)


En elak (4)

Det han sa om andra
Det han sa till mina nära
Det han sa till mig
Var alla olika versioner
I hans spel
För att knäcka mig
Använda min livsenergi
Till sig själv




Fri vers (Fri form) av Stella Stol
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol