Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minnen...

 

 

...finns de vackra fjärilarna

som nuddar de oskuldfulla jasminblommorna

vid gryningen

 

glittrande daggdroppar tynger ner oskyldiga blomknoppar

dina fingrarna söker närhet

mjuk och följsam känsla av eufori

låter oss svepas iväg

i berusande doft av ljuva vit jasmin

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-11 16:53



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint vännen
Kan känna den goda lukten ända hit..

Kram
2020-08-13

  Nils-Robert
Så härlig sensuell text. Jättefint skrivet.
2020-08-13

  Marita Ohlquist VIP
En ljuvlig text med underbara dofter!
2020-08-12

  Quasimodo
Många varma dofter ur den här som berusar
2020-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert diktat! Jag kan känna doften!
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One