Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett konstaterande, helt enkelt.


ett ögonblick i sänder

 

när jag vaknar

är andningen fylld

av förtröstan att du

är inom räckhåll, Gud

din kärlek min glädje

morgon efter morgon

du är som humlan

som flyger trots allt

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-12 07:56



Bookmark and Share


  Feminaz
Förtröstan. Orden i texten genomsyras av förtröstan. Ett senapskorn som under tid vuxit till sig i takt med livets andetag. Fint att läsa om!
2023-02-09

  Ulf Carlsson VIP
En tro på trots, Credo quia Absurdum!
Morgonstämning som ur Psaltaren.

2020-08-15

  Eva Langrath VIP
Fin och vilsam förtröstan
2020-08-14

    Lena Staaf VIP
Att få ha denna förtröstan är stort!
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg