Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sila

Det finns så mycket

och för mycket

av egala ting

som sveper kring

silas bort ur dagar

till något annat

som behagar

min källa finns

i drömmarna

anar något glimma

i önskeströmmarna




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-13 19:22



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Idag är vi omgivna av ett informationsflöde så starkt att det viktigaste är just att kunna sila intrycken och finna ro att reflektera !
2020-08-23

  AiA Maria den fria
Tänkvärt o vackert

Tack!
2020-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande, som att hitta guldkorn i vardagsgruset!
2020-08-14

    Max Poisé
En dagdrömmares vers...snyggt!
2020-08-14

  AndLou VIP
Vackert och tankeväckande!
2020-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)