Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemleveranser (Min klimatkamp 13/8)

Jag har just tagit hand om kassarna med veckans leverans av livsmedel från Coop. Tidigare idag såg jag Coop-bilen köra in på gården med varor till någon av grannarna. Och vid andra tillfällen ser jag bilen från ICA, och det finns ännu fler som har hemkörning. Och jag tänker på hur pass klimatsmart det är att flera olika bilar ska leverera vid en massa olika tidpunkter till samma område. Å andra sidan, hur skulle det annars gå till? Tvinga alla som bor på en viss gata att handla från samma leverantör med hemleverans vid samma klockslag en viss dag i veckan? Vi vill ju ha den valfrihet som vi har vant oss vid.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-13 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP