Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma gamla jag



Jag tar av mej ansiktet
och befriar själen

lägger det i min hand
stryker det
låter det vila en stund.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-16 12:00



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Usch, fick groteska tankar av denna text. Ändå tilltalande på nåt sätt och det är det som kan vara det groteska i texten.
2020-08-17

  Kajan VIP
För mig om befrielse; om den inre människan. Har en tilltalande stillhet.
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg