Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunskapen kryper fram över betonggolvet...


På verklighetens golv


Jag vet
du behöver
värme
närhet

Var
får du
det ifrån
nu?


Jag vet
du behöver
tryggheten
och kärleken

Var
söker du
det
nu?



Jag vet


jag fryser


saknar



dig





Frågona tar slut
då de krossas
när de slår
i verklighetens golv.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-07-13 12:42



Bookmark and Share


  Ylva Petterson
Oj!! olycklig och jättevacker, den bokmärker jag!
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris