Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt hav

Vi är utkastade
i byråkratins kalla hav,
driver mellan öde öar,
där vi andas ut en stund
innan vi måste kasta oss i

Inga varma händer
finns i det kalla vattnet
där vi hopplöst driver
med våra utsträckta armar,
sökande som antenner




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 211 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-08-19 14:53



Bookmark and Share


    Duärintedendutror
* driver mellan öde öar
där vi andas ut en stund
innan vi måste kasta oss i *
du skriver vackert om den fula sanningen

2020-08-19

  Kungskobran VIP
Som Kafka
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta