Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor utan ord


Det finns nog något mera
som vi inte kan hantera
vi kan ju promenera
och se om det ger mera
om vi möter några flera
som kan formulera
det du vill precisera
att du vaknat upp
- mycket upp
högt högt upp.




Övriga genrer av Roland Holm
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-20 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm