Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstro


Vad rör ett sinne när det skymmer
vem gläder skogens stilla käll
många känslor finns som rymmer
släktets morgon middag kväll.

Vem frågar efter morgondagen
fly kan ingen från sitt när
som utgjuten råder lagen
den som löftesdrömmar bär.

From förbidan tänder fyren
blir ett ledljus uti natten
ej mer tunga känns bestyren
framtidstro – en del av skatten.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-06 13:29



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Förtröstansfulla ord.
2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm