Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fagert hägn


Uti ett fagert hägn
där faller inget regn
frimodigt får vi vandra här
och skåda fästets prakt.

Var morgon underbar
är som ett givet svar
att väldet har ett överflöd
som skingra molnen kan.

Som stjärnorna i skyn
står glädje på menyn
det dryftats har i många år
vad döljer hjärtats käll.

För varje år som går
det hela klart framgår
att det goda är för evigt
som förbrödring det består.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-05-31 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm