Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens svarta vingar

Långsamt lyfte nattens svarta vingar
hon andades försiktigt
som för att inte störa
eller locka tillbaka
frigjorde sig från ångestdrypande lakan
en strimma av sol i det kristallbeströdda spindelnätet på fönstret
ännu en natt var över
en ny dag full av hopp




Övriga genrer av aniara
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-22 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara