Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syren saxofon och liljekonvalj

Fötterna dansar i daggvått gräs

toner från en sexig saxofon

träffar våra själar

suggestivt rör vi oss varv efter varv

bedövade av stunden

och doften

av syren

och liljekonvalj




Fri vers av aniara
Läst 34 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-06 08:17



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
unikt
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara