Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktigt möte


Det var nyss
de kom med vårens längtansrop

nu är det redan
höstens dofter
den klara luften
morgondimman fuktar ängarna

här stannar tranorna en kort stund
nu hörs en annan ton
rastlösa
ett flyktigt möte




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-23 18:29



Bookmark and Share


    Max Poisé
tid, tid
flyendes utan nåd
bortom paus
förutan vilja
att ens fråga
om det räcker till
2020-08-24

  stormengudrun VIP
Vemodig och fin <3
2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP