Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EPISTOLI.

Drömt epos skrevs omedvetet
bland fårskinns lurvig päls.
Sagosång viskas i mitt
rentvättade öras snäcka.

Älskade som Vuxen livets mysterier.

barnsligt fnitter av
naken vithyllt och glad
brunögd låtsassyster

Med smekta Kinder, av
längtande och ofödd hand.

Drömsegla nu bland fårull,
medan kroppens
Segel. Belystes starkt av
metaforers protuberans.

© Bosse 25 augusti 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-25 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten