Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur känner man när man för alltid är beroende av andra.... att vara gammal och oförmögen att klara sig själv......


oförmögen

I vita rockar fladdrar ni förbi.
Ett ord här och där
Kanske en hälsning från nån som har mig kär.
ska vi duscha nu? Ligga när?
min vilja är för länge sedan borta, jag har inga egna begär.
Att vara till last
att bara var en balast
ett program i en maskin som måste köras,
hur i all världen ska jag göra för att höras....




Fri vers av tessilago
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-13 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago