Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är tråkigt


resa från ett land

Resa från ett hemland
som lågor min rygg med piskor
Natt och dag
Resa från en kvinna
som inte vet hur hon ska mata min själ,
Hennes kropp gråter.
Resa från allt
Jag kommer att fly vår sorg mot ingenstans.




Fri vers av shallaw
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2020-08-25 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shallaw
shallaw