Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemlig kärlek


Hemlig kärlek

Hemlig kärlek
I tystnadens famn, en hemlighet jag bär,
En kärlek gömd, en längtan utan namn.
Ingen tidning i världen kan avslöja den sanna berättelsen,
Mina läppar förblir förseglade, en evig trohetsbekräftelse.

Namnlös du är, men i mitt hjärta ristad,
En bild av skönhet, i drömmar och tankar parad.
Skamfullheten tynger, men längtan är stark,
I en berusad dikts famn, jag bryter min tysta mark.

Varje ord en viskning, en kärleksförklaring utan ljud,
Hemligheter avslöjade, i verser och rim, en förbjuden oud.
Din identitet dold, men din närvaro kännbar,
I varje rad, i varje metafor, en kärlek omistlig och klar.

Kanske en dag, i ljuset av sanning och mod,
Kan jag uttala ditt namn, utan tvekan och utan skam.
Men tills dess, i hemlighetens dunkel, min kärlek brinner,
En tyst symfoni, en dikt som evigt spinner.

I mörkret och tystnaden, en kärlek spirar,
Hemlig och förbjuden, men ändå så vacker och klar.
Din bild i mitt hjärta, en evig skatt,
En kärlek utan namn, men med en kraft utan fatt.




Bunden vers av shallaw
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shallaw
shallaw