Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan tyckas som jag byggt upp en egen styrka men sanningen är att vi vill samarbeta med myndigheterna och vården, samtidigt utbilda oss i de fantastiska kurser som ger sån klarhet.


I livets vapen..vila.

De säger att dom aldrig kommer acceptera att
de-unga och de som utbildas inom "gangsters
tar ansvaret, initiativ beträffande personskydd.

-Men samhällets livvakter är ju inte till för oss
och varför förstår dom inte att vi också är här?

Vi som kan så mycket, vi äger våra drömmar
vi lyssnar på fågelsången, vi känner kärleken.

Men vi får inte skydda oss.

Inte känna oss fria i trygghet.

Samhället hyser agg mot oss.

Och vi är den nya människan
den som parat sig med aliens
och förökat sin visdoms makt.

Vi är och vi är här inte där ni är i tankemönstret.

Samhället är så svårt att påverka
när vi inte får finnas någonstans.

Är du ledsen?

Ja.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2020-08-27 13:20



Bookmark and Share


  Koloristen
Bra rubrik!
2020-08-27

  Koloristen
Bra rubrik!
2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP