Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten Panodil

Jag var så jävla bruten.
Jag kan lova, det kändes som min själ va fucking skjuten.
Plötsligt blev det 50 Panodil, sedan blev det akuten.
Det var så det började, det var debuten.

Medans jag på båren blev inskjuten,
så blev tid och otid framskjuten.
Jag tror aldrig att jag har varit så nedbruten.

Nu vet jag iallafall hur den känns, slutminuten.
Det kändes precis som om man blivit ihjälskjuten.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Eleonore.n
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-29 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleonore.n
Eleonore.n