Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så kom meddelandet som skulle förhindra Nationen att gå under.


Ni är glöden i mitt hjärta!

Jag behöver filialen ovanpå mig där jag befinner mig.

Nej, det blir inte rätt om bara Kristjan har kontakt nu.

Anledningen till att jag vill få kontakt är faderskapet..

..allt det andra är ju något helt fristående från honom.

Ni som arbetat med mig i projektform
ska vi inte samarbeta för att överleva.?

Överleva som Nation.


Nej, och nej, jag är bara en vanlig hyresgäst
med spännande intressen så känner ni mig?


Väl mött.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-29 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP