Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tellus - en avfallshög

*

 

I en ruttnande skog

av kulminerande styrräntor

skvalpar en stympad vidsynthet

dränerad av skenande narcissism.

 

*

När neutronregnbågen smiter in

i plånboken på Herraväldet

ser jag den blodblonda solen

renas till ädlaste aska.

*





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-31 12:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Krut i ord och mening! Pengar och makt styr åt helvetet.
2020-08-31

  gunnnar nylund VIP
Jo så är det, har man gift sig med lönsamheten å tagit plånboken till sin
älskare kommer slutligen en global
katastrof att ödelägga vår planet.
Bra text vetja.
2020-08-31

  Briza media
Mitt i krysset!

2020-08-31

    Lena Staaf VIP
Ärligt skärande ord bär plånboken lägger sin kvävande filt över sol och natur.
2020-08-31

    ej medlem längre
Kontraster och motsatser ställs effektfullt mot varandra och understryker budskapet. Hur sned och vriden har inte vår värld blivit. Snyggt som alltid!
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP