Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darling...

 

 

time flies

through your tiny balcony

in that foreign town

heavy schedules of weeks and months

light and dark spots in your calendar

gladness and grief in your soul

late driving on empty highways

laughter echoes in white and blue studio

those exhausted nights seem never cease

have you ever missed me...




Fri vers av Rise Little One
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-29 16:16



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
En sorgsen undran över var är vi? Finns något vi?
2020-10-05

  Blomma-Stjärna VIP
berörande
om Darling
- i en annan stad, med andra upptagenheter -
nästan onåbar!
2020-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan och saknad!
2020-09-30

  Nils-Robert
Vackra rader om längtan.
2020-09-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemod och längtan i din sorgsna dikt.
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One