Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klyschvandring genom en del av mentalitetsskogen


När förnumstet talar

Saker och ting får ju
ta den tid de tar,
några minuter eller några da´r,
eftersom de ändå alltid
tar den tid de tar,
och inget konstigt med det,
för det är ju som det är
och blir som det blir.


Och så var det med den saken.
Och kom inte och skyll på mig
om det går åt skogen.

Slutsnackat.




Bunden vers av Algotezza VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-01 13:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En väl just telning gick, vilse i skogen där fick, leta efter häxans goda hus, det som pepprat var av bus, tänk på den som ogått på trick...
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP