Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Déjà-déjà-vu

Ibland kan jag få en känsla av
att ha upplevt ett visst déjà-vu tidigare,
i synnerhet när jag tar del av
politiska debatter i tv
eller information om "läget".

Den eviga återkomsten...




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-02 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP