Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryskt bantningsmedel för den riskvillige

 

Novitjo(c)k

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-02 19:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Putin vet ingenting.....
2020-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP