Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet är tron

Att öppna sitt hjärta,
Att sitt inre blotta,
Även de ord som är enkla,
Så är de en gåva du fått av,
Mig, och min smärta.

Intryck som ofta stänger in,
Inget kommer ut, inget tränger sig in,
Inget bloss, ingen sipp av gin,
Drömde med sorg över en värld i brand,
Vaknade och tänkte ”Brinn! Försvinn!”

Jag omfamnar mina fiender,
Alla som sagt att jag bara skapar intriger,
Alla strider som formande en ung pojk,
Till mannen mandrom bliver,
Det här är inte min jojk,
Det här är min vittnesbörd över hur Jesus gick över vattnet,
För att rädda en sjunkande själ som i sin iver,
Aldrig någonsin mer över en människa kliver.

Frihet är tron,
Det tror jag på,
Den måste frihet bringa, inga horn,
I Jesu namn: Låt det vara så!




Fri vers (Fri form) av Preech
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-09-03 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech