Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text till såg om miljön. Typ kampsång. Något som GIVE PEACE A CHANCE. Har inte fått till musiken.


Klimat

Skogarna brinner
Isarna smälter
Havet det stiger
Ledarna tiger
Hur tänker ni då
Hur tror ni det ska gå

Lyssna på oss nu
Rädda vår jord
Lyssna på oss nu
Rädda vår jord
...(Repeteras 10 gånger?)..

Sluta konsumera
Köpa mera och mera
Resurserna tar slut
Vi måste fatta beslut
Det finns ingen Planet B
Vi kan inte vänta och se

Lyssna på oss nu
Rädda vår jord
Lyssna på oss nu
Rädda vår jord
...(Repeteras 10 gånger?)..



Klimatet löper amok
allting går på tok
Vi förgiftar vår miljö
Förstör skog och sjö
Djuren dom dör
Vad är det vi gör

Lyssna på oss nu
Rädda vår jord
Lyssna på oss nu
Rädda vår jord
...(Repeteras 10 gånger?)..
.






Bunden vers av textaren
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-05 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

textaren