Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev till ett brölop


Allt (Bröllopssång)

Allt (Bröllopssång)


När jag står här jämte dig
Och du står här jämte mig
Jag vill dela mitt liv med dig
För jag älskar bara dig
Du är en del av mig
Jag blir hel av dig

Du är mitt hjärta, du är mitt blod
Du ger mig styrka, du ger mig mod.
Du är min bästa vän
Och du är allt för mig
Ja, du är allt för mig
Du är min bästa vän
Och jag älskar dig
Ja, jag älskar dig

Jag saknade dig innan vi mötts
Det var vi redan innan vi fötts
Vad är mitt liv utan dig
Vem är jag utan dig
Jag vill leva med dig
Jag växer med dig

Du ger mig värme, du ger mig ljus
Du är min boning, du är mitt hus
Du är min bästa vän
Och du är allt för mig
Ja, du är allt för mig
Du är min bästa vän
Och jag älskar dig
Ja, jag älskar dig

Du är så vacker där du står
Dig ska jag älska alla år
Du är det bästa som hänt
All lycka som jag känt
Jag är så lycklig här och nu
Det är ju jag och du

Du får mig skratta, du får mig le
Du är min kärlek, du är ju det
Du är min bästa vän
Och du är allt för mig
Ja, du är allt för mig
Du är min bästa vän
Och jag älskar dig
Ja, jag älskar dig

Du är allt för mig
Ja, du är allt för mig
Jag vill vara allt för dig
Jag vill vara allt för dig
För jag älskar dig
jag älskar dig






Bunden vers av textaren
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-17 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

textaren