Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text till ett litet barn


Lilla barn


Välkommen till livet, lilla barn

Åt allt är dig givet, lilla barn

Livet är det som händer var dag

Möt det med öppet sinnelag

Livet är en bok med tomma blad

Fyll den med mången vacker rad

Livet är vad du gör det till

Du kan bli vad du vill




Bunden vers av textaren
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-26 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

textaren