Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nödigt

”Tack för att du håller avstånd och undviker onödiga resor!”

Munskydd?
Gratis och frivilligt!
- Nej tack

Nödig resa
Onödig resan
Nödvändig resa
Onödvändig resa

Jag reser
Är jag nödig?




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-06 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB