Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den eviga längtan efter ett litet liv.


Små ögon som ser på mig

Längtan efter när barnet
omsluter bröstvårtan
När jag förser det med näring
och vi skapar ett band
Små ögon som ser upp mot mig
kontrollerar att jag är kvar
Fingrar som griper hårt om mina
små lätta andetag




Fri vers av Eleni_
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-13 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleni_
Eleni_