Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda vallmons närvaro

Som den röda Vallmon
ihärdigt växer
längst vägens kant.

Så faller även
löven från träden
det är höst.

Men färgerna
från sommaren
hänger kvar




Fri vers av Eleni_
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-24 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint du skriver.
Tycker om dina dikter:)
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Eleni_
Eleni_