Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan om flykt

Meningslösheten
och ohälsan
får ny kraft.

När vilan skapar utrymme
för aggressivitet.

Gränser suddats ut
och vardagen formas
till ett kaos.

Önskan om flykt
när orken tagit slut




Fri vers av Eleni_
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-24 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleni_
Eleni_