Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dagen sänkt sin gard...


Sakta faller dagen
I kvällens famn

Sluter sig kring
gråskalans
alla nyanser

Så vacker är skogen

Med tallarnas
raka stammar
svärtade i kol

Allt är en lek
med form och yta

Skarpskuret
Milt

Vidsynt och vilsamt

På en och
samma gång

När dagen sänkt
sin gard
och förenat sig med
skymningsljuset




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-14 09:32



Bookmark and Share


  Margit Grell
Vackert bildskapande i det fallande ljuset.

2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP