Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsin del


Vi sitter i varsin del av rummet,
följer samtal med spelat intresse,
nickar och ler
och fladdrar med händerna
som om vi brydde oss för fem öre
och genom sorlet hörs klart och tydligt
våra hjärtans varmdunkande slag

Du rör din kupade högerhand
som för att ge tyngd och emfas
till dina ord
och pionen,
utsprungen i handens hud,
blommar och glöder
Då och då möts våra blickar
och med dina ögons laserpekare
nedtecknar du i hemlighet,
med hjärtröd skrift,
ett budskap långt bortom det anständiga
och gång på gång under våra samtal
med dem som tror vi bryr oss
glider våra tungors spetsar
långt utanför läpparnas röda spärrlinjer

Och jag ser på katten
som andelikt rör sig genom rummet
och som nu stannat till
för att bevärdiga mig en blick
och jag stryker dess päls
och viskar försiktigt i dess öra
ett budskap att vidarebefordra till dig:
att jag precis nu bokat ett viktigt möte
med din tungspets
i ett näraliggande,
inre rum

Vi ses snart




Fri vers av Anders L VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-14 15:52



Bookmark and Share


  Ingvar Loco Nordin VIP
Varför har du inte synts här tidigare? Detta är ju skitbra, fenomenalt, utsökt!!!
Jag beställer redan nu ett ex. av boken!!!
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders L
Anders L VIP