Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre kretsen...

Du går
i hennes spår
över vitmossestig

I cirkel kring den
svarta tjärnens
inre krets

Långt in i
djupa skogens
gömma

Där stannar ni
och lyssnar efter
någon annans steg

Kanske någon
som aldrig
kommer komma




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-14 19:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Längtan längtan åter längtan
2020-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP