Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demensvård


SiTter vi iHop

Du sa är det Lindgren?

jag kände mig ganska förvirrad eftersom du inte vet mitt namn och även om du vetat det kan du inte längre minnas sådant ju

Sen sa du
Heter jag också Lindgren?
Vem är jag? Heter jag Tore?

Mitt svar till dig var att jag sa du hette Agda och inte Lindgren i efternamn

Vet du vilket fantastiskt leende jag fick då
Lättnad och ren glädje!
Ååå sa du, så jag är fortfarande jag! Jag trodde jag var ni..

För vissa kanske inte dessa saker är så speciella men för mig är det magiskt!
På något märkligt vis ser jag mer och mer hur vi är samma fast delande stundtals
Vilket betyder att allt vi gör tänker och säger påverkar mig,dig och
Allt
Lixom...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-15 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP