Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gått sönder i mig

En kniv
utan egg
har rörts
runt i mig

Inga sår,
inga kanter

Jag flyter
med i vardagen
och smärtan
sitter i

Det finns
ingen
bot
ännu
bara
tidens
lindring

En
bottenlös
längtan
efter
läkning





Fri vers av Seasons VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-17 19:28



Bookmark and Share


  Lidde
Tiden läker alla sår.. Du skriver så alltid lika fantastiskt bra
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP