Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina anfäder brukade jorden på ett ärligare sätt än i dag , då som nu fanns skenheliga människor som skodde sig på andras slit ..


Kvällning

Varje hugg närmar sig sakta mot kärnan.


Ekande i den mörka, frihet av stål som slås mot ved till flis av varje hugg.


Här nu; närmar, sig vargtimman ... Skymningens belägring sänker sig över dalsänkan, som ett tjockt, duntäcke... sakta sänks .... elden sprakar i härden; där dansar små lågor i en ålderdomlig ring dans.......


 


Så med ett brak ett gigant falla ner i slyn å ris, flera alnar kan mätas mot den som en gång stod resligt mot skyn med en grann krona i topp...




Övriga genrer av danne //
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-20 14:16



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Känslosamt

Tack!
2020-09-21

  WyS VIP
Fin känsla i ord och bild!
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //