Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag kan man

 

Idag kan man 

Så mycket

Som man inte kunde

För inte så länge sen 

Man kan flyga, dyka, köra bil, motorcykel, elscooter...

Man kan chatta, swisha, mejla, nätdejta, porrsurfa...

Man kan rösta 

Man kan vara öppet homosexuell, transsexuell, bisexuell, polyamorös 

Man kan säga vad man tycker 

Man kan vara rasist, sexist, kriminell, lögnare, skojare och bedragare och ändå vara sittande president i världens mäktigaste land 

Idag kan man det mesta 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-23 19:05



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
MYCKET tänkvärt...

En stilla undran... en fråga...

Slutade vi tänka när vi började med ”allt vi kan”?

Tack!
2020-09-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"om kungen kan, folket också kan!"sade en olivträd .
2020-09-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra slutord i din text!
2020-09-23

  Staffan Nilsson
Härlig knorr på möjligheternas mångfald - ”och ändå vara sittande president i världens mäktigaste land”!

2020-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP