Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön gryning


Det växer ett träd upp mot taket
På tunna grenar som slingrar
Stigmatiserande naket
Liksom de älskandes fingrar

Bedriver autonomier
Mot jordens ve eller vända
Och knoppar små anarkier
Med det som ändå kan hända

Så skänker bladen sitt skimmer
Och dränker rummet i ljuset
För en sekund som förnimmer
Ett stycke himmel i huset




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-26 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP