Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är alltid en massa saker som skall fixas, jobbar med och arbets på... Ändå säger folk att man är arbetslös, så....


Curriculum Vitae

Jag är barnet av en vindpust i livetsstorm, som föddes en dag i livet då verkligheten tittade åt ett annat håll och på en plats inte långt ifrån där jag öppnade min ögon för första gången. Jag bor i en kropp med själ, hjärta och en gnutta nyfikenhet.

Med mina ögon har jag sett eldar, hav och luft, händerna har rört vid vid det samma. Under flera år har jag övat på att blunda, övat på konsten att inte se det som syns. Övat på att inte känna det som mina fingrar vidrör. Har gått vidare med VG inbränt i själen.
Utbildningar har också skett. De främsta är de fötter som bildats vid mina ben och de öron som vuxit ut på mitt huvud.

På fritiden har jag solat mig i månljusets sken, och sökt skuggan i solens strålar för att torka mig med bäckens porlande vatten. Jag har även sett kärlekens och livets själ, om än endast för ett kort ögonblick.

Mina intressen, är uttryck bortom stressen och tryckningar som kan ge avtryck i livets flyktiga sandstrand.

Vad jag vill göra, är att likt guldfisken upptäcka och återupptäcka vardagens gåvor med oförändrad nyfikenhet och glädje, finna spänning i mina egna fotspår och känna hur livet eldar upp mitt hjärta.

Jag är inte rädd att ta i, men ovan att tas i. Jag är den enda som är som alla andra, så det finns ingen som mig.

Jag måste därmed tyvärr meddela er att, det ej kan bli tal om någon anställning. Ni söker ju någon, och inte ingen.

- Ha en bra dag, och lycka till i framtiden.


Med vänliga hälsningar.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-07-15 00:10



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
jag vill anställa dig
men jag kan ej erbjuda pengar
hör av dig så kan vi
kanske komma fram till
något
alternativ
2006-09-14

  Gunwale VIP
Nu bokmärker jag!
2006-07-18

  Gunwale VIP
Du vet vad som är viktigt, det är bra.
2006-07-17

  BlåhäXa
En som njuter av livet på livets vilkor - så som du... Du borde ANSTÄLLAS på stuttsen! ;-) helt underbar CV!
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris